Projekt Bogorm

Åkanden, der er en selvejende daginstitution under Gentofte Børnevenner, søgte Gertie Wandel Fonden og fik derved mulighed for at starte projekt Bogorm.

Fuglegården på bondegårdstur

Vuggestuen Fuglegården, som er en selvejende daginstitution under Gentofte Børnevenner, søgte Børn og Naturfonden om midler til en bondegårdstur - og fik det:)

En mor fortæller:
En fantastisk bondegårdstur med børnene i centrum

VirksomhedsJordemoderen

Gentofte Børnevenner igangsætter pilotprojekt for at skabe en højere grad af trivsel og tryghed for gravide og barslende medarbejdere i Gentofte Børnevenners institutioner

Officiel indvielse af Helleruphøj

Torsdag den 1. september var en festdag for alle børn og voksne i Helleruphøj. Det var dagen, hvor sammenlægningen af Phistergården, Maglehøj og Bregnehøj skulle fejres.

Når 2 bliver til 1

Solen skinnede torsdag den 1. september, og det var der en rigtig god grund til. For det var dagen, hvor Adelaide Børnehave og Adelaide Vuggestue skulle lægges sammen. Mange måneders forberedelse var gået forud for denne store dag, som blev fejret på legepladsen.

Østerled fejrer 40 års jubilæum

Den 30. august fejrede Østerled 40 års jubilæum. Det var en fantastisk dag for både beboere, medarbejdere og alle dem, der var kommet for at fejre dagen sammen med Østerled.